Your Cart

Despre NOi

Alături de tine.

Polini Kids

POLINI-KIDS.MD este un proiect ce a intrat în istoria  grupului de companii Mobilier.md, care există pe piața republicii din anul 2000.

POLINI-KIDS a fost realizat cu scopul de a aduce pe piața Republicii Moldova produse de mobilier și accesorii atît pentru copii cît și pentru adolescenți.

Pe parcursul activității de 21 de ani în cadrul acestui grup de companii ne-am bazat pe 3 principii de bază:

  • Experienta

În munca noastră, ne arătăm ca profesioniști cu cunoaștere profundă a afacerii  și folosim experiența mai multor generații. Adoptăm o abordare responsabilă în stabilirea obiectivelor și atingerea lor eficientă.

  • Inovații

Ne angajăm în dezvoltarea, îmbunătățirea și inovarea în afaceri. Ne prețuim cunoștințele, ne străduim pentru lucruri noi și îmbunătățim ceea ce am realizat. Produsele și serviciile noastre îndeplinesc cele mai recente cerințe ale pieței.

  • Viitor

Construirea de relații deschise și pe termen lung cu partenerii este o prioritate pentru toate domeniile de activitate ale Grupului. Suntem responsabili de calitatea produselor și serviciilor noastre, de îndeplinirea obligațiilor noastre, de caracterul rezonabil al deciziilor noastre și de eficacitatea activităților noastre. 

 

Suntem si vom fi intotdeauna orientati spre client!